Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

«Ковідна тисяча»: які банки починають видавати пластикові картки

Дата: 10.01.2022 16:31
Кількість переглядів: 1479

Фото без описуMonobank та «Альфа-Банк» повідомили, що починають видавати пластикові картки для виплати вакцинованим українцям так званої «ковідної тисячі». До цього гроші нараховувалися виключно на віртуальні картки.

«З 10 січня в відділеннях «Альфа-Банку» можна отримати пластикові банківські картки для виплат 1 000 гривень за програмою єПідтримка. Раніше карти були лише цифровими та оформлювалися через цифровий банк Sense SuperApp», – повідомили в пресслужбі «Альфа-Банку».

Вказано, що карту отримуватимуть нові клієнти, які не могли оформити цифрову картку. У банку пояснили, що для цього їм необхідно з паспортом та ІПН звернутися до будь-якого відділення «Альфа-Банку».

«Карта не персоніфікована, тому видається одразу ж у відділенні. Нові клієнти, крім 1000 грн від держави, отримають на свій рахунок Cash'U додаткові 100 грн бонусами від «Альфа-Банку», – зазначили в банку.

Водночас існуючі клієнти, які вже мають цифрову картку для виплат, можуть отримати пластикову картку на початку лютого. Для цього потрібно буде дистанційно замовити доставку «Новою поштою», або звернувшись безпосередньо до відділення.

Водночас співзасновник Monobank Олег Гороховський повідомив, що із завтрашнього дня, тобто 11 січня, клієнти банку, які оформили картку «єПідтримка», можуть замовити її пластиковий варіант із доставкою на обране відділення «Нової пошти».

«Для цього потрібно в останній версії програми зайти до своєї карти «єПідтримка», висунути карту свайпом вліво й там у меню вибрати «Випустити пластикову картку». Випуск картки безкоштовний, необхідно сплатити лише тариф за доставку картки Новою Поштою – 50 грн», – написав Гороховський.

Він також зазначив, що з моменту старту проєкту клієнти Monobank оформили 2,36 млн карток, та отримали майже 2 млрд грн виплат. А витрачено вже 620 млн грн.

https://zn.ua/.../kovidna-tisjacha-jaki-banki-pochinajut...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора