Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

12 січня 2022 року  відбулася оперативна районна онлайн нарада щодо стану вакцинації

Дата: 12.01.2022 14:49
Кількість переглядів: 1164

12 січня 2022 року  відбулася оперативна районна онлайн нарада під керівництвом заступника голови Краматорської райдержадміністрації Юрія Люльки щодо стану вакцинації дорослого населення. За дорученням міського голови Олександра Гадяцького взяли участь у нараді заступник міського голови Валентина Гребенюк та головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетяна Холостова, яка звернула увагу на те, що вакцинація - це необхідність, котра в часи короновірусної хвороби, потрібна кожному. "В зв’язку з складною епідемічною ситуацією, не треба чекати,  а краще захистіть себе та своїх  рідних - вакцинуйтеся" - доповнила Валентина Гребенюк.


Нагадуємо, що з 31 січня 2022 року працівники органів місцевого самоврядування, державних та комунальних закладів охорони здоров’я, комунальних підприємств, установ та організацій, які не отримають принаймні однієї дози вакцини від COVID-19, будуть відсторонені від роботи.
Ця вимога не стосується людей, які мають абсолютні протипоказання до щеплень від коронавірусної хвороби.
Зробити щеплення від COVID-19 можна в будь-якому зручному пункті чи центрі вакцинації. Перелік та контакти на vaccination.covid19.gov.ua/list.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора