Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Міський голова взяв участь в зустрічі з керівництвом проєктів захисту дітей Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ)

Дата: 18.01.2022 13:50
Кількість переглядів: 1372

Фото без описуМиколаївський міський голова Олександр Гадяцький та заступник міського голови Валентина Гребенюк взяли участь в зустрічі з керівницею проєктів захисту дітей Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) Наталією Датченко та її командою в рамках проєкту «СПІЛЬНО» з питання перспективи відкриття найближчим часом нового приміщення Центру надання соціальних послуг у м.Миколаївка та питання щодо вивчення й задоволення потреб жителів у соціальних послугах, планування та розвитку надання соціальних послуг у Миколаївській громаді.

В Центрі завершилися ремонтні роботи приміщень, відкриті відділення підтримки сім’ї та розвитку сімейних форм виховання і відділення денного догляду дітей із інвалідністю. Олександр Гадяцький та Наталія Датченко провели екскурс по Центру, відвідали різні локації й залишилися задоволені станом приміщення та новим обладнанням, яке буде забезпечувати комфортне відвідування Центру всім соціальним категоріям мешканців Миколаївської громади.

Міський голова Олександр Гадяцький в інтерв’ю, яке він дав представникам ООН (ЮНІСЕФ), запевнив, що міська рада теж націлена на задоволення потреб мешканців громади в соціальних послугах, шляхом надання цих послуг та розповів про плани на майбутнє в сфері забезпечення обслуговування вразливих категорій населення Миколаївської громади.

Дякуючи проєкту «СПІЛЬНО», який націлений на допомогу сім’ям з дітьми з інвалідністю, сім’ям, що перебувають у складних життєвих обставинах, в Центрі працює команда фахівців: вихователі, вчитель-дефектолог, вчитель-логопед, фахівці із соціальної роботи, фахівець із фізичної реабілітації, які надають соціальні послуги сім’ям з дітьми та які проходили навчання по програмі ЮНІСЕФ та отримали сертифікати і фахівці, котрі на даний час проходять навчання.

Якщо Вашій родині потрібна підтримка, звертайтеся до «Центру надання соціальних послуг» Миколаївської міської ради! Тут вас вислухають і допоможуть розв’язати складну життєву ситуацію!


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора