Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Пенсії не буде. Ощадбанк пояснив, хто може залишитись без виплат після 31 березня

Дата: 24.01.2022 15:22
Кількість переглядів: 1061

Державний Ощадбанк продовжив до 31 березня 2022 року термін дії старих банківських карток для пенсіонерів-переселенців із Донецька та Луганська. Це може бути останнє продовження.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву начальника Донецького обласного управління Ощадбанку Світлани Івенко.

"Сьогодні кінцева дата - 31 березня 2022 року. Ще раз закликаю людей звернутися до відділень Ощадбанку", - сказала вона.

Вона нагадала, що протягом останніх двох років від початку карантину Ощадбанк продовжував термін дії банківських карток.

"Ці дії були винятковим рішенням, щоб дати можливість мешканцям ОРДЛО встигнути до нас звернутися. Тобто вже було два роки, щоб отримати ці картки. Останнє рішення ухвалили через рішення влади щодо продовження адаптивного карантину", - додала вона.

За її словами, лише за грудень приблизно 8 тисяч жителів окупованих територій звернулися до відділень банку в Донецькій області, незважаючи на лише один відкритий КПВВ. "У середньому 700-800 людей щодня звертаються до нас", - повідомила вона, зазначивши, що понад 100 тисяч карток продовжують чекати на своїх власників.

https://karachun.com.ua/pensii-ne-budet-oschadbank...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора