Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Велике будівництво продовжується і цього року

Дата: 31.01.2022 13:06
Кількість переглядів: 920

Фото без описуПрезидентська програма Велике будівництво продовжується і цього року, у тому числі - на Донеччині. Переконаний, що наші цьогорічні результати будуть не гіршими за минулорічні.

Торік, як і позаторік, нам знову вдалося стати лідером серед регіонів України за підсумками втілення Великого будівництва.

Ми завершили роботи на 37 об’єктах. Особливе місце серед них посідають Лісовий насіннєво-селекційний центр у Лимані, збудований з нуля, відремонтовані очисні споруди у Часовому Ярі та найбільший прапор України на Донеччині, встановлений у Краматорську до 30-річчя незалежності України.

Крім того, ми закінчили будівництво та реконструкцію 8 шкіл, 3 садочків, 2 парків, 2 об’єктів культури, 2 гуртожитків, 2 басейнів, 2 спорткомплексів, 5 сільських амбулаторій, 2 приймальних відділень у лікарнях, 5 закладів медицини та 1 центру реабілітації.

До того ж, за минулий рік в області збудовано та відремонтовано 101 км державних доріг і відремонтовано 60 км місцевих доріг, відкрито 150 спортмайданчиків та 54 активні парки.

Ще ніколи Донеччина не оновлювалася так стрімко. І цей темп ми триматимемо й надалі.

#Велике_будівництво


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора