Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

90 років-це дата, коли  людина, знаходить в житті все нові захоплення та інтереси

Дата: 15.02.2022 09:41
Кількість переглядів: 755

Фото без описуКожен вік несе в собі, щось зовсім нове, незвідане та невпізнане. 90 років-це дата, коли  людина, знаходить в житті все нові захоплення та інтереси, завжди несе в собі позитив, буває в центрі уваги рідних та змушує одноліток заздрити життєвій силі та активності ювілярів!
Сьогодні, 15 лютого 2022 року, відзначає свій поважний 90-річний ювілей Раїса Миронівна Бондаренко, мешканка м. Миколаївка. У цей чудовий день до поважної іменинниці завітали - Миколаївський міський голова Олександр Гадяцький, секретар міської ради Інна Пересічна, голова ветеранської організації м. Миколаївка Клавдія Квітко.

Раїса Миронівна привітно зустріла гостей, розповіла про своє життя, про чисельні нагороди, які  поблискували на її одязі, познайомила з дочкою та подякувала за подарунки.

Гості побажали поважній ювілярці, щоб кожен день вона зустрічала з радістю, з усмішкою та добрим настроєм. А ще пообіцяли приїхати святкувати 95 років!

По Програмі «Турбота», яка діє в Миколаївській міській раді людям, які досягли 90 років і далі ювілярам, виплачується грошова допомога.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора