Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу освіти

Дата: 16.02.2022 15:38
Кількість переглядів: 467

 

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради Краматорського району Донецької області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради Краматорського району, Донецької області у сфері культура-туризм.

Вимоги до посади:

Громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче ступеня бакалавра, знання законодавчих та нормативних документів органів державного управління, знання актів законодавства, з питань, що регулюють відносини у сфері культури, туризму, охорони культурної спадщини, служби в органах місцевого самоврядування, досвід та вміння працювати з людьми, знання правил діловодства та документообігу, вільне володіння державною мовою, основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами. 

Документи, щодо участі в конкурсі приймаються протягом 30-ти календарних днів від дня опублікування оголошення.

Подати документи для участі в конкурсі та ознайомитись з порядком проведення конкурсу, а також отримати додаткову інформацію можна у виконавчому комітеті Миколаївської міської ради за адресою: м. Миколаївка, пл. Енергетиків, 2/14, каб. № 5, тел. 4-24-56.

Перелік документів:

Заява про участь у конкурсі, заповнена особова картка (форма П-2 ДС), дві фотокартки розміром 4 х 6 см, копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік (е-декларування), копію документа, який посвідчує особу, ідентифікаційного коду, військового квитка (за наявності), копії документів про підтвердження рівня вільного володіння державною мовою (атестат про середню освіту і додаток до нього, де є предмет «українська мова»; диплом про вищу освіту і додаток до нього, де є предмет «українська мова»/сертифікат зі знання української мови).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора