Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

YASNO закликає клієнтів підтримати енергетичний фронт та за можливості вносити платежі

Дата: 10.03.2022 12:05
Кількість переглядів: 1506

 

Фото без описуУ складних умовах війни YASNO продовжує надавати клієнтам послуги з електропостачання та докладає максимум зусиль для підтримки країни. На період воєнних дій усі медичні установи, військові та силові структури, а також виробники хліба у Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях отримують електроенергію безкоштовно.

Сьогодні як ніколи важлива допомога клієнтів, які мають змогу розраховуватися за енергоресурси. Це і підприємства, які продовжують працювати, і жителі, які знаходяться у відносно безпечних регіонах та мають фінансову можливість допомагати армії та тим, хто опинився у складних умовах. Кожна оплата рахунку - це суттєвий внесок у підтримку ще одного фронту - енергетичного, де тримають оборону тисячі енергетиків. Ризикуючи життям вони щодня відновлюють пошкоджені мережі та забезпечують безперебійну роботу електростанцій. Усе для того, щоб країна була зі світлом.   

Рахунки за спожиту електроенергію у лютому для жителів Донеччини будуть сформовані лише в електронному форматі. Отримати електронний рахунок та одразу сплатити його можна після 9 березня:

  • в Особистому кабінеті YASNO  

  • через смс або viber-повідомлення, а також e-mail (у такий спосіб рахунки будуть направлені клієнтам, чиї номери телефонів та e-mail є у базі постачальника). 

Внести платіж можна і через інтернет-банкінги (Приват24, ПУМБ-online тощо), де буде виставлена сума до сплати. Дізнатись її також можна за номерами контакт-центру YASNO (0629) 526 000, (067/ 095/ 093) 6 526 000 або в особистих повідомленнях на сторінці постачальника у Facebook

YASNO розуміє обставини, у яких опинилися клієнти, та дякує усім, хто продовжує вносити платежі. Країні потрібна електроенергія, а для цього необхідні ресурси. І тільки спільними зусиллями ми втримаємо енергетичний фронт та обов'язково переможемо!


 

Довідка:

YASNO – бренд, під яким працює група компаній з постачання електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надають послуги для 3,5 млн українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій та інших областях України. Три компанії бренда YASNO тричі очолили рейтинг постачальників електроенергії, складений аналітичним центром DiXi Group в рамках проєкту USAID. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня та розвиває онлайн-обслуговування. Для зменшення витрат клієнтів на енергію YASNO пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора