Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Забезпечення гуманітарною допомогою мешканців громади за минулий тиждень

Дата: 24.02.2023 19:14
Кількість переглядів: 1311

✅Шановні мешканці громади! Миколаївська міська військова адміністрація інформує щодо стану забезпечення вас гуманітарною допомогою, що надходить  до нашої громади від донорів та яку надають мешканцям нашої громади. ☑️За співпраці військової адміністрації та БО «БФ Адра Україна» забезпечено 3000 продуктовими наборами мешканців міста вікової категорії 19-59 років та майже 1100 мешканців Малинівського та Рай-Олександрівського старостинських округів продуктовими наборами від райдержадміністрації.

☑️23.02.2023 року за співдії Миколаївської міської військової адміністрації  в рамках Продовольчої програми ООН від БО"БФ АДРА Україна"   отримано 7000 буханок хліба для населення громади та було видано в місті Миколаївка та старостинських округах.

☑️ Продовжено роботу з організації нерегулярних перевезень мешканців населених пунктів старостинських округів до міста Слов‘янськ, що забезпечить доступність мешканцям вирішувати питання пенсійного забезпечення, фінансові питання в банківських установах міста. Перший рейс здійснено в п‘ятницю, 24 лютого з перевезення мешканців населених пунктів Малинівського старостату.

☑️забезпечено бригади КП «СКЕ» комплектами термобілизни та термосами. ‼️За підтримки міської військової адміністрації та Французької неурядової гуманітарної організації ACTED в громаді розпочато програму надання багатоцільової грошової допомоги мешканцям громади, про що детальніше можна дізнатись в постерах, які розміщені в інтернет ресурсах громади та на інформаційних стендах.

🟢Миколаївська міська військова адміністрація висловлює подяку  волонтерам, які безпосередньо розвантажували й видавали гуманітарну допомогу мешканцям громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора