Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Гуманітарна допомога,яка надана громаді за минулий тиждень

Дата: 12.05.2023 16:47
Кількість переглядів: 689

Фото без опису✅Шановні мешканці громади! Миколаївська міська військова адміністрація інформує щодо стану забезпечення вас гуманітарною допомогою, що надходить  до нашої громади від донорів та яку вони надають мешканцям нашої громади.

✅ Цим тижнем за співдіі міської військової адміністрації та БО " БФ АДРА Україна» було видано гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів мешканцям міста вікової категорії 19-59 років.

☑️ 11 травня 2023 року за співдії Миколаївської міської військової адміністрації  в рамках Продовольчої програми ООН від БО"БФ АДРА Україна"   отримано  4500 буханок хліба, який було видано разом із м'ясними консервами населенню громади в місті Миколаївка та старостинських округах. Також отримано гуманітарну допомогу від Донецької обласної організіції Товариства Червоного Хреста в Україні для мешканців сіл Малинівського старостату, що знаходяться безпосередньо поблизу лінії фронту.

☑️ Продовжено роботу з організації нерегулярних перевезень мешканців населених пунктів старостинських округів до міста Слов‘янськ, що забезпечує доступність мешканцям вирішувати питання пенсійного забезпечення, фінансові питання в банківських установах міста. Рейси здійснюються відповідно до затвердженого графіку.

‼️За підтримки міської військової адміністрації та Французької неурядової гуманітарної організації ACTED в громаді продовжено роботу з надання багатоцільової грошової допомоги мешканцям громади, про що детальніше можна дізнатись в постерах, які розміщені в інтернет ресурсах громади та на інформаційних стендах. Розпочато реєстрацію мешканців нашої громади на отримання грошової допомоги від ГО «Відповідальні люди».

🟢Миколаївська міська військова адміністрація висловлює подяку  волонтерам, які безпосередньо розвантажували й видавали гуманітарну допомогу мешканцям громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора