Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Літнє оздоровлення

Дата: 14.06.2023 15:34
Кількість переглядів: 447

Фото без описуШановні мешканці Миколаївської громади! Турбота про здоров'я дітей є одним із основних показників ставлення громади до проблем підростаючого покоління. Тому збереження здоров'я дітей громади, відновлення їх життєвих сил у літній період шляхом організації повноцінного оздоровлення та відпочинку є важливим напрямком роботи Служби у справах дітей та відділу соціального захисту населення. Організація оздоровлення, відпочинку дітей у Миколаївській громаді в 2023 році проводиться відповідно до розпорядження начальника Миколаївської МВА від 29.05.2023. № 639 «Про затвердження програми «Оздоровлення та відпочинку дітей Миколаївської міської територіальної громади на 2023».

Влітку 27 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, яких евакуйовано на безпечну територію України, буде оздоровлено в Дитячому закладі оздоровлення та відпочинку санаторного типу «Перлина Донеччини», який знаходиться в мальовничому куточку України на Закарпатті.

Вже з 17 червня (перша зміна) діточки потраплять в унікальні природно-кліматичні умови Карпат, де на них чекають активний відпочинок та збалансоване харчування. Діти-це наше майбутнє!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора