Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Врятуємо врожай від вогню

Дата: 11.07.2023 14:43
Кількість переглядів: 644

Врятуємо врожай від вогню!

Миколаївська міська військова адміністрація звертає увагу працівників сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств, а також громадян на необхідність дотримання Правил пожежної безпеки поблизу лісових масивів, лісопаркових і рекреаційних зон, сільгоспугідь і хлібних масивів.

Щорічно в літній період різко загострюється ситуація з пожежною безпекою, особливо під час проведення збирання врожаю ранніх зернових та зернобобових культур. В цей напружений час необережність у поводженні з вогнем поблизу хлібних масивів може стати причиною пожежі, яка призведе до значних матеріальних втрат. Основними причинами виникнення пожеж під час жнив стають порушення правил експлуатації машин та агрегатів, а також необережне поводження з вогнем, людська недбалість безвідповідальність.

З метою недопущення виникнення пожеж на сільськогосподарських підприємствах та фермерських господарствах Миколаївської міської територіальної громади, задіяних у підготовці до збирання, переробки та збиранню врожаю зернових культур, а також у зв'язку з підвищенням температури навколишнього середовища, що сприяє виникненню та розповсюдженню пожеж, доводимо до відома інформаційні матеріали для використання в повсякденному житті.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора