Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Урочистості до Дня Української Державності

Дата: 28.07.2023 11:22
Кількість переглядів: 379

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуСьогодні на урочистому заході до Дня Української Державності заступник начальника Миколаївської міської військової адміністрації Володимир Проскунін привітав присутніх та вручив відзнаки працівникам,волонтерам, представникам громадських організацій за сумлінну працю та активну життєву позицію.

За багаторічну плідну працю,сумлінне виконання посадових обов'язків та з нагоди відзначення Дня Української Державності Подяку від Донецької облдержадміністрації Донецької обласної військової адміністрації отримала Людмила Бутко-начальник відділу освіти,культури,сім'ї, молоді та спорту виконавчого комітету Миколаївської міської ради.

До Дня Української Державності біля міської ради,в бюджетних установах громади відбулося підняття Прапору України та інформаційна хвилина,присвячена Дню Української Державності. Локальний захід проводився у вузькому колі за участі представників місцевого самоврядування,керівного складу, працівників освіти та культури.

Також у Миколаївській громаді пройшов захід із вшанування пам'яті тим, хто в боротьбі за волю й кращу долю України, не дожив до сьогоднішнього дня "Сьогодні віддаємо шану цвіту нашого народу, його славним синам,які в розквіті сил віддали свою молодість і найдорожче- життя за визволення м.Миколаївка в 2014 році. Ми не повинні забувати про тих людей, які пройшли крізь найскладніші випробування, відстояли право людей на свободу, а країни – на життя й процвітання. Відзначаючи День Державності України, ми з гордістю та вдячністю говоримо про мужність, самовідданість та любов наших земляків до Батьківщини"- сказав заступник начальника Миколаївської міської військової адміністрації Володимир Проскунін. Керівний склад Миколаївської військової адміністрації,представники органів місцевого самоврядування, представники освіти та культури вшанували пам'ять хвилиною мовчання та поклали квіти до Пам'ятних знаків загиблих в АТО Героїв. Схилімо голови перед пам'яттю у хвилині мовчання...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора