Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

День Державного Прапора України відзначили в Миколаївській громаді

Дата: 23.08.2023 13:53
Кількість переглядів: 284

Фото без описуЗ метою вшанування багатовікової історії українського державотворення сьогодні, 23 серпня, в Україні відзначається державне свято – День Державного Прапора України.

Фото без опису

З цієї нагоди у Миколаївській  громаді відбулися урочисті  онлайн та офлайн заходи. До Дня Державного Прапора України  в громаді на бюджетних установах, комунальних підприємствах, в старостинських округах відбулася церемонія підняття Державного Прапора України  за участю керівництва громади, працівників органів місцевого самоврядування,  старостів, громадськості.

Фото без описуЗ привітальним словом виступив заступник Миколаївської міської військової адміністрації  Володимир Проскунін,який  наголосив на тому, що прапор – оберіг українського народу, це символ, що об’єднує та гуртує усіх українців:

–         Наш синьо-жовтий стяг обʼєднує всю Україну, тисячі населених пунктів піднімають український прапор, яким гордяться та якому вклоняються. Сьогодні ми виражаємо повагу всьому українському народу, вшановуємо світлу памʼять воїнів-захисників, які ціною власного життя боронять наш спокій, жертвують найціннішим для того, щоб відродити Україну. Ми щасливі відзначати 32 річницю Незалежності України та горді тим, що ми українці!

Фото без описуВ закладах освіти,культури Миколаївської міської ради пройшли тематико-патріотичні онлайн та офлайн заходи,які широко висвітили значимість для кожного українця одного з Державних символів  України-Державного Прапора України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора