Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Миколаївська міська військова адміністрація інформує щодо стану забезпечення гуманітарною допомогою, що надходить до нашої громади

Дата: 11.11.2023 10:04
Кількість переглядів: 104

Фото без опису✅Шановні мешканці громади!

 

 

Миколаївська міська військова адміністрація інформує щодо стану забезпечення вас гуманітарною допомогою, що надходить  до нашої громади.

☑️ Цим тижнем за співдї Миколаївської міської військової адміністрації та БО «Бф АдраУкраїна» отримано 2000 тисячі продуктових наборів, забезпечено продуктовими наборами мешканців міста вікової категорї 19-59, 130 продуктових наборів видано мешканцям Малинівського старостинського округу від БФ «Люкрейн».

 

☑️  9 листопада 2023 року за співдії Миколаївської міської військової адміністрації  в рамках Продовольчої програми ООН від БО"БФ АДРА Україна"   отримано  3700 буханок хліба ,що було видано мешканцям громади  м. Миколаївка та в старостинських округах.

 

☑️ Продовжено роботу з організації нерегулярних перевезень мешканців населених пунктів старостинських округів до міста Слов‘янськ, що забезпечує доступність мешканцям вирішувати питання пенсійного забезпечення, фінансові питання в банківських установах міста. 

Рейси здійснюються відповідно до затвердженого графіку.

 

🟢Миколаївська міська військова  адміністрація висловлює подяку  волонтерам, які безпосередньо розвантажували й видавали гуманітарну допомогу мешканцям громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора