Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Святий Миколай в громаді

Дата: 14.12.2023 17:16
Кількість переглядів: 98

Фото без описуУ перші зимові дні всі без винятку перебувають в очікуванні святкових див. І свято, яке відкриває марафон передноворічних заходів, це День Святого Миколая, який ми відзначаємо цьогоріч 6 грудня. Кожна дитина, замруживши очі, затамувавши подих, пише листа Святому Миколаю.

Фото без описуЦе свято особливе для дітлахів, бо з давніх давен Миколай вважається захисником щасливого та безтурботного дитинства. ось, не зважаючи на складність цього року, з 03 по 08 грудня, за підтримки І помічників Святого Миколая: Ротарі клуба, Володимир-Волинської птахофабрики, які завітали до нас за сприяння Краматорської райдержадміністрації в особі першого заступника начальника, Набокової Вікторії Вікторівни, АТУ Лиман, ГО «Аваліст», БФ «Пін-ап фундейшн», БФ Бориса Колеснікова відбулися святкові заходи в Миколаївській громаді.

Діточок привітали солодкими подарунками та запросили взяти участь у розважальних заходах, професійно підготовлених працівниками Палацу культури міста Миколаївка, Карпівського сільського клубу, Райгородоцького будинку природи та дозвілля, Ротарі клуба. З радістю дітлахи зустріли Святого Миколая, що приїздив до нас із Англії. Слід зазначити, що подарунки отримають всі без винятку діти Миколаївської громади: і ті, які перебувають на території громади, і ті, які тимчасово знайшли прихисток у інших регіонах України.

Миколаївська міська військова адміністрація, заклади освіти та культури, всі мешканці нашої привітної громади висловлюють щиру подяку від імені вихованців, учнів, педагогів та батьків за надані подарунки та позитивні емоції дітей!

Фото без описуНехай святий Миколай принесе щастя та здоров'я в наші сім'ї, перемогу та мир нашій Україні! 📸

https://m.facebook.com/groups/237930860427996/permalink/1368325937388477/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора