Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Робота психологічної служби громади

Дата: 23.03.2024 12:39
Кількість переглядів: 120

Фото без описуРобота психологічної служби громади.

 

Наше сьогодення передбачає перезавантаження системи освіти з оновленням наявного алгоритму професійної діяльності з учнями, батьками, вчителями.

Саме з цією метою при відділі освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради була створена Психологічна служба Миколаївської громади.

До складу якої увійшли всі фахівці психологи закладів освіти та соціальні педагоги. Саме психологічна служба покликана навчити, як жити в злагоді з самим собою та з іншими, як вступати у стосунки зі світом, щоб життя приносило задоволення.

Тому першочерговим завданням працівників психологічної служби є пошук дієвих засобів і методів профілактичної, просвітницької та корекційно- розвиткової роботи. Звернутися до фахівця психологічної служби громади може кожен здобувач освіти та/або його батьки за місцем здобування освіти.

Для звернення до психолога на офіційних сторінках закладів зазначено контакти для звернення. Також на офіційних сторінках створена електронна скринька довіри, де за потреби, можна і анонімно звернутися за допомогою або підказкою батькам та дітям. Робота психологічної служби Миколаївської громади ґрунтується на засадах професійної компетентності та відповідальності, індивідуального підходу, доступності психологічних послуг, конфіденційності та дотримання норм професійної етики.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора