Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Гуманітарна допомога для мешканців громади за минулий тиждень

Дата: 24.03.2024 12:03
Кількість переглядів: 116

Фото без опису✅Шановні мешканці громади! Миколаївська міська військова адміністрація інформує щодо стану забезпечення мешканців гуманітарною допомогою, що надходить  до нашої громади.

☑️ Цим тижнем за співдії Миколаївської міської військової адміністрації та БФ «Джем» забезпечено продуктовими наборами сімʼї з дітьми та осіб з інвалідністю міста Миколаївка. Особам з інвалідністю постільнохворим доставлено допомогу за місцем мешкання у вигляді продуктових наборів від БФ « Джем» та набори гігієни. Сімʼї з дітьми забезпечено солодкими напоями від Товариства Червоного Хреста України. Мешканців Райгородоцького старостинського округу (смт Райгородок) забезпечено продуктовими наборами від БФ «Янголи спасіння» 22.03.2024 за співдії міської військової адміністрації та БФ «Янголи спасіння»забезпечено мешканців громади хлібом у кількості 5000 буханок .

🟢Миколаївська міська військова  адміністрація висловлює подяку  волонтерам, організаціям, які безпосередньо розвантажували й видавали гуманітарну допомогу мешканцям громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора