Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Кожного вівторка проходить робоча нарада під головуванням заступника начальника Миколаївської міської військової адміністрації Володимира Проскуніна

Дата: 26.03.2024 09:30
Кількість переглядів: 73

Фото без описуКожного вівторка проходить робоча нарада під головуванням заступника начальника Миколаївської міської військової адміністрації Володимира Проскуніна

 

, за участі керівників структурних підрозділів Миколаївської МВА, виконавчого комітету Миколаївської міської ради, комунальних підприємств, установ, організацій, старостинських округів.

 

На початку наради вшанували пам'ять хвилиною мовчання за загиблими в війні. 

Далі заступник начальника Миколаївської міської військової адміністрації Володимир Проскунін зробив аналіз робочих процесів минулого тижня та розставив пріоритети на прийдешній. Ще раз подякував за сумлінну роботу комунальні підприємства громади. Акцентував увагу на прибиранні територій,вивіз ТПВ та ліквідацію стихійних сміттєзвалищ,а також виділив питання,які 

потребують особливої уваги на сьогоднішній день. 

Особливо очільник громади приділив увагу питанню декларування та наголосив на безпековій поведінці мешканців громади щодо мінної безпеки дорослих та дітей. Особливо зараз,коли у школярів розпочалися весняні канікули й безпекові правила поведінки актуальні,як ніколи.

Актуально на сьогодні прозвучало питання про спалювання сухої трави на території громади. Випадки цього негативного явища почастішали. Володимир Проскунін подякував за сумлінну роботу служби ДСНС в цьому питанні та закликав до проведення широкої інформаційної політики по цій проблемі.

Також в сферу уваги очільника громади потрапило питання про евакуацію мешканців громади до більш безпечних місць України.

Далі нарада відбулася в робочому порядку.

Присутні обговорили ряд важливих питань щодо сталого забезпечення життєдіяльності громади, у тому числі у сфері охорони здоров'я, цивільного захисту, житлово-комунального господарства, соціального захисту, захисту законних прав та гарантій дітей, освіти,програми єВідновлення тощо.

Окрема увага була приділена благоустрою території громади,вивозу ТПВ та розподілу гуманітарної допомоги,яка надходить в громаду систематично.

Учасники наради обговорили проблемні питання, внесли свої пропозиції та доповнення стосовно вирішення вищезазначених питань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора