Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Інформація щодо стану забезпечення гуманітарною допомогою, що надходить до громади

Дата: 06.04.2024 22:39
Кількість переглядів: 91

Фото без опису✅Шановні мешканці громади!

 

Миколаївська міська військова адміністрація інформує щодо стану забезпечення мешканців гуманітарною допомогою, що надходить до нашої громади.

 

☑️ Цим тижнем за співдії Миколаївської міської військової адміністрації та БО «БФ Янголи спасіння» забезпечено гуманітарною допомогою мешканців міста Миколаївка у вигляді продуктових наборів в кількості 2251 набір.

За співдії Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Всеукраїнська асоціація громад» мешканців громади забезпечено насінням овочевих культур від ТОВ «Енза заден Україна» в кількості 900 наборів.

Доставлено та видано мешканцям міста, чиє житло постраждало від ворожих обстрілів рембудкомплектами від БФ « Актед»- 140 комплектів.

Від БФ « Проліска» забезпечено ковдрами мешканців міста, чиє житло постраждало від ворожих обстрілів.

Благодійний фонд «Датська рада у справах біженців» провів зустріч із мешканцями міста для надання юридичної консультації. 

 

05.04.2024 за співдії міської військової адміністрації та БФ «Янголи спасіння»забезпечено мешканців громади хлібом у кількості 5000 буханок .

 

Отримано від ГО «Ротарі клуб Харків « Нью Левел» генератори, каремати та пледи для потреб громади.

 

🟢Миколаївська міська військова адміністрація висловлює подяку волонтерам, організаціям, які безпосередньо розвантажували й видавали гуманітарну допомогу мешканцям громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора