Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Постраждалі від війни агровиробники отримають насіння кукурудзи.

Дата: 12.04.2024 11:03
Кількість переглядів: 157

Фото без опису Постраждалі від війни агровиробники отримають насіння кукурудзи.

 

Департамент агропромислового розвитку та земельних відносин облдержадміністрації повідомляє, що відповідно до Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) та Bayer Ukraine, у співпраці з Міністерством аграрної політики та продовольства України надаватиметься насіння кукурудзи Dekalb для весняної посівної аграріям прифронтових та постраждалих територій в межах 10 областей, у фокусі – аграрії, які працюють найближче до лінії фронту та у регіонах, що найбільше постраждали від війни.

 

🌱 Загалом українські агровиробники отримають 15 756 посівних одиниць насіння, з розрахунку до 25 посівних одиниць на господарство.

 

➡️ Реєстрація на отримання допомоги відбуватиметься через Державний аграрний реєстр (ДАР) у розділі “Доступні програми” - USAID АГРО насіння кукурудзи Dekalb, 2024 р.

 

🔴 Прийом заявок розпочався 1️⃣1️⃣ квітня, та триватиме до 2️⃣1️⃣ квітня поточного року або до вичерпання обсягів допомоги. Отримати допомогу можуть агровиробники, які:

 

🔵 мають в обробітку від 5 до 500 га у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Київській (Бучанський, Вишгородський, Фастівський та Броварський райони), Луганській, Миколаївській (Миколаївський, Баштанський райони), Сумській (Шосткинський, Конотопський, Сумський, Охтирський райони), Харківській, Херсонській, Чернігівській (Чернігівський, Корюківський, Новгород-Сіверський райони) області (за винятком тимчасово окупованих територій);

🔵 зареєстровані як юридичні особи або фізичні особи-підприємці, зокрема, сімейні фермерські господарства.

 

❗️ Видача насіння розпочнеться наприкінці квітня та триватиме до середини травня 2024 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора