Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Сьогодні відбулося відкриття Алеї Слави Героїв Миколаївської громади

Дата: 24.04.2024 14:52
Кількість переглядів: 36

Фото без описуЗ метою вшанування пам’яті мешканців

 

Миколаївської громади ,які своїм прикладом показали, як потрібно відстоювати незалежність, любити Україну та свій народ, відбулося відкриття Алеї Слави Героїв Миколаївської громади.

На алеї встановлено інформаційні щити з відомостями про захисників Миколаївської громади, які боронили Україну на фронті з перших днів війни й до сьогодні.

Створення Алеї є проявом громадської відповідальності стосовно тих людей, які свідомо жертвували собою заради нашої держави, заради нашого майбутнього. 

 

У заході взяли участь керівництво громади, працівники освіти,культури, родичі загиблих земляків, небайдужі жителі громади.

 

"Ці Герої жили поруч із нами й вони завжди житимуть в наших серцях та пам’яті”, – сказав заступник начальника Миколаївської міської військової адміністрації Володимир Проскунін.

 

"Воїни, які загинули віддали найдорожче – своє життя , заради того, щоб в їхніх дітей було майбутнє, щоб вони могли жити, вчитися, працювати. Віримо в те, що перемога стає ближчою й робимо все, щоб не згасла пам’ять про Героїв, які поклали своє життя.

Ми схиляємо голови перед родинами загиблих. Дякуємо вам за виховання справжніх патріотів. Ми ніколи їх не забудемо. І молимось, аби на цій алеї не збільшувалась кількість меморіальних стел», – сказав очільник громади Володимир Проскунін. Він також подякував кожному, хто долучився до спорудження Алеї Слави.

Слава Героям! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора