Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Відбулася чергова робоча нарада під головуванням заступника начальника Миколаївської міської військової адміністрації Володимира Проскуніна

Дата: 23.04.2024 09:09
Кількість переглядів: 33

Фото без описуНа черговій робочій нараді під головуванням заступника начальника Миколаївської міської військової адміністрації Володимира Проскуніна ,

 

за участі керівників структурних підрозділів Миколаївської МВА, виконавчого комітету Миколаївської міської ради, комунальних підприємств, установ, організацій, старостинських округів було розглянуто низку питань щодо життєдіяльності громади в умовах воєнного часу та питання,які потребують їх вирішення на теперішній час.

На початку наради вшанували пам'ять хвилиною мовчання за загиблими в війні. 

Далі заступник начальника Миколаївської міської військової адміністрації Володимир Проскунін зробив аналіз робочих процесів минулого тижня та розставив пріоритети на прийдешній.

Очільник громади вкотре приділив увагу питанню евакуації мешканців громади до більш безпечних місць України.

З приходом весни до нас приходить світле свято Великодня. Володимир Проскунін наголосив на проведенні інформаційного забезпечення наших ресурсів в соцмережах на правилах безпекової поведінки щодо відвідування культових заходів на ці свята.

 Акцентував увагу на прибиранні території та ліквідації стихійних сміттєзвалищ, а також виділив питання,які 

потребують особливої уваги на сьогоднішній день. 

По всій країні проходять заходи до Дня довкілля,Дня землі,а це означає,що ми повинні потурбуватися про наше екологічне сьогодення. Тому є пропозиція- провести в ці вихідні прибирання своїх присадибних ділянок.

Далі очільник громади наголосив на безпековій поведінці мешканців громади щодо мінної безпеки дорослих та дітей. Актуально на сьогодні прозвучало питання про спалювання сухої трави на території громади. Випадки цього негативного явища почастішали. Володимир Проскунін подякував за сумлінну роботу служби ДСНС в цьому питанні та закликав до проведення ще більшої інформаційної політики по цій проблемі. 

 Підняли питання й про порушників у сфері оплати комунальних платежів. Інформаційний огляд цієї проблеми незабаром з'явитися на наших сторінках у ФБ та телеграм каналі.

Далі нарада відбулася в робочому порядку.

Присутні обговорили ряд важливих питань щодо сталого забезпечення життєдіяльності громади, у тому числі й у сфері охорони здоров'я, цивільного захисту, житлово-комунального господарства, соціального захисту, захисту законних прав та гарантій дітей, освіти,програми єВідновлення тощо.

Учасники наради обговорили проблемні питання, внесли свої пропозиції та доповнення стосовно вирішення вищезазначених питань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора