Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

З днем журналіста

Дата: 06.06.2024 08:54
Кількість переглядів: 38

Фото без описуШановні журналісти!
Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем журналіста.

 У цей день хочемо подякувати за вашу плідну працю в умовах сьогодення! Адже саме ви пишете історію сьогоднішнього дня, забезпечуєте право громадян на одержання найбільш повної й точної інформації, саме завдяки вам ми дізнаємося про всі новини воєнного часу. Ваша професія – складна й відповідальна в усі часи, а в умовах війни ще й небезпечна. Але попри ризики ви продовжуєте працювати й доносити правду до своїх читачів та глядачів. Разом із військовими – ви на полі бою. Разом із аграріями – ви вболіваєте за врожаї. Разом із рятувальниками – ви серед руїн. Разом із медиками – там, де рятують життя. Ви – в центрі подій держави. Вашими очима на Україну дивиться світ. Ваш героїзм часто позакадром, але цінність вашої роботи завжди висока.

У день вашого професійного свята бажаємо вам вдосконалення та зростання в професії, яскравих матеріалів, невичерпної енергії та творчих ідей.
Бажаємо кожному з вас терпіння й натхнення, непохитної віри в свою працю й незламного духу розповідати важкі новини. Нехай у вашому доробку збільшується кількість позитивних інформприводів. І нехай якнайшвидше прийде час найголовнішої для усіх нас новини – про  перемогу України!
Бережіть себе!

З повагою-заступник начальника Миколаївської міської військової адміністрації Володимир Проскунін


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора