Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Про стан гуманітарної допомоги, яка надійшла до громади

Дата: 09.06.2024 23:08
Кількість переглядів: 50

Шановні мешканці громади!

 

Фото без опису Миколаївська міська військова адміністрація продовжує інформувати щодо стану забезпечення мешканців громади гуманітарною допомогою , що надходить до нашої громади.
За період з 01.06.2024 р. по 07.06.2024 р. включно :
отримано і видано мешканцям громади гуманітарної допомоги від ГО БФ «Янголи спасіння» :
- продуктові та гігієнічні набори вразливим верствам населення: одиноким матерям( батькам), багатодітним сімʼям, особам з інвалідністю, одиноким особам похилого віку, що знаходяться на обслуговуванні в КЗ «Центр надання соціальних послуг» в кількості 625 наборів.
- гігієнічні набори  сімʼям з дітьми громади в кількості 760 наборів
- 50 наборів будівельних матеріалів для ремонту пошкодженого житла від ворожих обстрілів для мешканців міста Миколаївка та селищ Райгородок та Донецький.

07.06.2024 року видано 5000 буханок хліба мешканцям громади від БФ «Янголи спасіння»

Продовжено реєстрацію мешканців міста , у кого постраждало житло від ворожих обстрілів фахівцями БФ  «Право на захист» для отримання грошової допомоги та формування і передачу списків від Миколаївської міської військової адміністрації на отримання благодійної грошової допомоги від БФ "Право на захист" представникам домогосподарств міста Миколаївка, які постраждали від ворожих обстрілів 

🟢Миколаївська міська військова  адміністрація висловлює подяку  волонтерам, організаціям, які безпосередньо розвантажували й видавали гуманітарну допомогу мешканцям
громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора