Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Інформація про участь у семінарі – нараді за ініціативи департаменту економіки Донецької облдержадміністрації !

Дата: 14.03.2019 15:41
Кількість переглядів: 764

Фото без опису13 березня 2019 року, в рамках Тижня  відкритого Уряду в Україні, за ініціативи департаменту економіки облдержадміністрації, за участі фахівців Головного територіального управління юстиції у Донецькій області було прийнято участь у семінарі – нараді начальником ЦНАПу  Губицькою Н.А. та начальником відділу реєстрації міста проживання фізичних осіб Попругою Н.Г. з наступних питань:

  • діяльність центрів надання адміністративних послуг Донецької області та питання їх інтеграії до Єдиного державного порталу адміністративних послуг, особливості проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, а також державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб  - підприємців через фронт – офіси;
  • реєстрації місця проживання, у тому числі: легалізації документів , виданих іншими державами;
  • реєстрація місця проживання дитини, яка досягла чотирнадцяти років , підтвердження громадянства дитини тощо.

Фото без описуФото без опису

      Під час заходу учасниками задавались актуальні проблемні питання фахівцям – практикам на які були отримані  відповіді. Дякуємо департаменту економіки облдержадміністрації за організацію та можливість набуття нових навичок, обговорення змін в законодавстві та сумісної роботи на благо нашого суспільства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора