Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Наша молодь, наша надія, наше майбутнє!

Дата: 24.04.2019 17:08
Кількість переглядів: 802

Фото без опису22-23 квітня 2019 року у м. Добропілля відбувся другий етап Всеукраїнської  спартакіади серед допризовної молоді  у 2019 році.

Основна мета змагань — це залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, підвищення мотивації до фізкультурно-оздоровчих занять, популяризація здорового способу життя та оволодіння первинними навичками майбутніх захисників Вітчизни.

210 юнаків з міст, районів, ОТГ Донецької області взяли участь у цій Спартакіаді. Збірну команди Миколаївської міської ОТГ представили учні 10-11 класів  закладів освіти м. Миколаївка, а саме: Баталов Даніл, Шевченко Тарас, Гришненко Вадим, Лещов Сергій, Сильченко Тимофій, Беспалов Дмитро, Бруханський Ігор, Зайчук Вадим, Дев’ятов Валентин, Мішин Данііл.Фото без опису

  Розпочато Спартакіаду у кращих традиціях військового протоколу: урочисте шикування, підняття Державного Прапору України представниками команд, ушанування хвилиною мовчання захисників Батьківщини, хто віддав своє життя за суверенітет та територіальну цілісність України.

  Зі словами вітання та яскравою промовою до молодого покоління звернувся заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін.

           Фото без опису"Сьогодні саме ви, шановні допризовники, - наша  надія на світле спортивне та незалежне майбутнє. У ваших силах стати на захист області і всієї держави. На цих змаганнях у вас є можливість показати свою мужність, витривалість, волю та вміння працювати в команді. Бажаю успіхів у досягненні мети, а також перемоги", - наголосив заступник очільника області.

  Протягом двох днів у запеклих спортивних змаганнях майбутні захисники доводили свою влучність, силу, витривалість  у видах спорту, визначених правилами змагань з військово-спортивних багатоборств:   біг на 100 м.; біг на 1500 м.; підтягування на перекладині; метання гранати Ф-1 на дальність; стрільба з пневматичної гвинтівки.Фото без опису

Фото без описуЗа результатами змагань в особистому заліку Дмитро Беспалов став срібним призером у виді програми «біг на 1500 м.», а Вадим Зайчук бронзовим призером у виді програми « біг на 100 метрів».

Фото без описуСпортсмени нагороджені дипломами та медалями управління фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації.

        

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора