Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні мешканці громади!

Дата: 22.08.2019 15:21
Кількість переглядів: 454

Фото без описуПрийміть сердечні вітання з нагоди визначних державних свят – Дня Державного Прапора та 28-ої річниці Незалежності України!

 

Символічно, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня.  Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Під цим знаменем український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню. Український прапор став насправді патріотичним символом. Сьогодні в національний двоколор пофарбовані мости, будівлі, архітектурні пам’ятки. Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну.

 

Тож нехай і надалі над будівлями майорить державний стяг та наповнює серця патріотизмом, гордістю за наш волелюбний народ буде символом віри кожного українця у перемогу, а для воїнів слугує оберегом.

 

Ми з вами є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та незалежності.

 

24 серпня 1991 року, актом проголошення незалежності, Україна зробила свій вибір на користь демократичного розвитку та самостійності. З цього дня ми почали будувати нову українську державу, засновану на принципах демократії та партнерства. Цей день символізує міць і велич України, національне єднання і спільну відповідальність за сьогодення і майбутнє нашої Батьківщини.

 

24 серпня – це не просто День народження держави, це зриме втілення мрій і сподівань багатьох поколінь наших предків, які віками плекали самостійність. Нині Україна проходить чи не найважче за часи своєї незалежності випробування – випробування на єдність та територіальну цілісність. Незалежність має надзвичайно високу ціну – ціну людських життів. Та ми усі сильні вірою, що разом здолаємо будь-які перешкоди на шляху збереження суверенітету нашої держави.

 

День Державного прапора  та  день Незалежності України - це не просто дати.  Це пам’ять про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність. Це Дні, коли на карті світу з’явилася незалежна держава Україна із своїми державними символами.

 

Від усього серця бажаю Вам, щоб життя завжди було яскравим і багатим, як кольори нашого Державного стягу: синім і мирним, як небо, та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Я бажаю усім нам мирного неба над головою, національної злагоди, благополуччя, доброго здоров'я, добробуту і щастя кожній родині

 

Слава Україні!

 

 

 

З повагою,

Олена Цикунова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора