Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні працівники соціальної сфери!

Дата: 01.11.2019 15:12
Кількість переглядів: 869

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери України!

 

 

 

 

 

Ви обрали для себе нелегку, але благородну та дуже важливу професію допомагати тим, хто цього потребує. Ваша праця сповнена гуманізму, милосердя, тепла. Усі Ви небайдужі до людських проблем, завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує вашої допомоги. Ви – ті, хто першими приймає на себе людські проблеми, біль та життєві негаразди. Ви завжди прагнете допомогти і підтримати кожного. Ваші трудові будні наповнені турботою про самотніх та інвалідів, малозабезпечені сім’ї та безпритульних дітей. Тут не може бути випадкових людей, це - праця за покликанням. Вона до снаги тільки обраним, тим, хто цілком віддає себе турботі про інших. Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, Ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.

 

Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість українців, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинута і не забута, відчуває себе захищеною у цей непростий для України час. Вашу чуйність відчувають широкі верстви населення і, насамперед, пенсіонери та інваліди, діти-сироти, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, безробітні громадяни. Така повсякденна увага, підтримка і допомога є важливою складовою реалізації державної соціальної політики, у центрі якої є людина

 

У цей день хочеться сказати спасибі кожному соціальному працівнику за щоденну важку працю та побажати натхнення та бадьорості духу, а зусилля, які Ви щодня вкладаєте, нехай повертаються вам сторицею. Хай Ваша працьовитість та душевне тепло і надалі служать людям, а свято нехай надасть усвідомлення своєї причетності до великої та дуже важливої справи — соціального захисту людини. Низький Вам уклін за відданість обраній справі, чуйність та любов до людей. Бажаємо Вам і Вашим родинам міцного здоров'я, гарного настрою, щастя та благополуччя.

 

З повагою,

Олена Цикунова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора