Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні мешканці громади, мені дуже приємно мати честь і нагоду привітати частину громади - віруючих-католиків з Різдвом Христовим!

Дата: 24.12.2019 18:08
Кількість переглядів: 857

Фото без описуЩороку ви першими маєте щасливу нагоду спостерігати на небосхилі спалах яскравої різдвяної зірки. Її промені несуть радість у кожну сім'ю, у кожну домівку. Світле і радісне Різдво – це завжди народження надії на все краще, на здійснення найбільш заповітних мрій і помислів. Цього дня кожен з нас чекає з нетерпінням, прохаючи у Господа благословення та дякуючи Йому за те, що Він зі своєї великої любові та милості послав на землю Спасителя світу.

Тепло і лагідність цього свята однаково зігрівають усіх християн світу, незалежно від того, до якої нації чи релігійної традиції вони належать і які погляди поділяють. Сподіваюсь, що у Різдво Христове всі віруючі щиро звернуть свої помисли до заповідей Божих як вічних цінностей у відносинах між людьми щоб і надалі сповідувати їх щодня.

З сердечною теплотою бажаю добра і благополуччя, злагоди і любові вашим родинам! Нехай здійсняться найзаповітніші мрії. Зичу міцного здоров'я, достатку, добрих і вірних друзів на життєвій дорозі! Гарних вам і радісних різдвяних свят!

 

З повагою,

Олена Цикунова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора