Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника юридичного відділу виконавчого комітету Миколаївської міської ради

Дата: 16.01.2020 15:12
Кількість переглядів: 424

Фото без описуВиконавчий комітет Миколаївської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника юридичного відділу виконавчого комітету Миколаївської міської ради.

 

Вимоги до посади: Громадянство України, повна вища юридична освіта за освітньо - кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста, стаж роботи в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності не менше 2 років. Володіння знаннями щодо чинного законодавства в галузях цивільного, адміністративного та антикорупційного права; актами законодавства, що стосуються служби в органах місцевого самоврядування. Вільне користування  персональним комп’ютером, офісними програмами, оргтехнікою, вільне володіння державною мовою.

            Перелік документів:   заява на участь у конкурсі, заява про проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади»; особову картку за формою П-2 ДС з додатками; 2 фото розміром 3 х 4 см; документи про освіту, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня, підвищення кваліфікації; паспорт; ідентифікаційний код; копія трудової книжки військовий квиток (для військовозобов'язаних); медична довідка;  електронна декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік, за встановленою формою, що визначається Національним агентством з питань запобігання корупції (далі – НАЗК) шляхом її заповнення на офіційному веб-сайті НАЗК за адресою www.nazk.gov.ua,  письмову згоду на обробку персональних даних.

 

Документи приймаються виконавчим комітетом Миколаївської міської ради впродовж 30 днів з дня опублікування оголошення за адресою: м.Миколаївка пл. Енергетиків, 2/14.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора