Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

До відома батьків

Дата: 07.02.2020 13:28
Кількість переглядів: 369

Фото без описуШановні батьки, хочемо попередити Вас, що зараз в Україні в соціальних мережах з’явились повідомлення про те, що короновірусом можна заразитися через банани або інші фрукти, щоб тимчасово не споживали банани, особливо привезених з півдня. Ми хочемо довести до вашого відома, що це черговий міф.

Не один експерт ані в Китаї, ані за його межами, ніколи не пов’язував вірус з фруктами. Штамп 2019-пСоV передається повітряно-крапельним шляхом від людини до людини, цей вірус не може довго жити поза організмом людини або тварини, принаймі в його нинішньому вигляді.

Ми переконуємо Вас , що всі фрукти, в тому числі і банани, в усі заклади освіти Миколаївської міської ради постачаються згідно сертифікатам, які посвідчують якість та безпечність товару. Хай наші діти з задоволенням вживають цитрусові фрукти, які корисні тим, що вони є відмінним джерелом вітаміну С та завжди допомагають стимулювати імунітет, а банани - як лідера за вмістом калію і магнію для безперебійної роботи серцево-судинної системи.

Докладніше дивіться:     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора