Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

18 березня 2020 року Фонд Східна Європа розпочав реалізацію нової програми “Школа організацій з розвитку підприємництва”.

Дата: 24.04.2020 10:51
Кількість переглядів: 411

Реалізація дворічної Програми спрямована на посилення ролі та спроможності організацій розвитку підприємництва у підтримці бізнесу на місцевому рівні.

Під час I року Програми організації розвитку підприємництва отримають сучасні знання та практичні інструменти  для розвитку сприятливого бізнес-середовища;

Під час II програмного року партнерські організації зможуть реалізувати власні проекти, що будуть профінансовані за конкурсом грантів від Програми (USAID KEY) та менторською підтримкою від команди ФСЄ.

До участі у Програмі запрошуються зареєстровані організації, включаючи агенства місцевого розвитку, центри розвитку бізнесу, а також ініціативні групи, які мають на меті підтримку підприємництва зі всієї України. Важливо, щоб організації та ініціативні групи:

  • були зареєстровані та здійснювали свою діяльність в містах та ОТГ з населеннями до 100 000 осіб;
  • однією з основних цілей своєї діяльності мали підтримку і захист прав та інтересів малих і середніх підприємств.

Організації підтримки бізнесу та ініціативні групи, що бажають долучитися до Програми у  якості партнерських, будуть обрані на умовах всеукраїнського відкритого конкурсу. Оголошений конкурсний відбір. Умови його проведення можна знайти за посиланням: https://bit.ly/2RxPaTw.

Заповнити анкету-заявку для участі  можна за посиланням: https://bit.ly/BSO_Program_Application.

Кінцевий термін для подачі анкети на участь в конкурсі – 27 квітня 2020. Інформаційний буклет про Програму міститься за посиланням https://bit.ly/BookletSchool.

Всі питання просимо спрямовувати до Тетяни Мазур, координатора Програми, за телефоном 38(050)4436275 чи на електрону адресу bsoschool@eef.org.ua.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора