Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Дорогі ветерани, учасники Другої Світової війни, працівники тилу, діти війни! Шановні мешканці громади!

Дата: 08.05.2020 17:02
Кількість переглядів: 1262

Фото без опису

Дорогі ветерани,

учасники Другої Світової війни, працівники тилу, діти війни!

Шановні мешканці громади!

 

Щиросердно вітаю Вас з Днем пам’яті та примирення та Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

 

Вітаю вас з найсвітлішою та святою для кожного з нас подією – 75-ою річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Минають роки, але значимість і велич цієї події не меркне з часом. Перемога вписана в літопис сімей незліченними написами на обелісках і плитах братських могил, вписана в історію безсмертними подвигами. Змінюються покоління, під мирним небом виростають наші діти і внуки. Щороку, відзначаючи Перемогу, ми згадуємо про її ціну. Шануємо героїв і пам’ятаємо про полеглих. З глибокою повагою дякуємо нашим ветеранам і всім, хто працював в тилу. Ми говоримо їм щире спасибі за мир і свободу, які вони нам подарували.

 

Дорогі ветерани та трудівники тилу! З перших місяців війни і до переможного дня Ви чесно виконували свій обов'язок перед Батьківщиною. Прийнявши на себе непосильну ношу, Ви вистояли і перемогли, зберігши головне - життя! Ваша мужність, віра в майбутнє і вміння долати життєві негаразди є для всіх нас символом незламної сили духу і взірцем для наслідування. Низький уклін Вам, переможцям, за стійкість і відвагу, за безсмертний подвиг і волю до життя. Нехай Ваші дні будуть наповнені любов'ю і турботою близьких. Знайте, що діти, внуки і правнуки завжди будуть пишатися поколінням, яке захистило та відродило нашу країну. Ми будемо дбайливо зберігати пам'ять про Ваш подвиг.

 

Щиро вітаю тих, хто пережив і виніс важкі роки окупації та страхіття концтаборів, хто піднімав з руїн та відбудовував рідний край. Згадаємо всіх, хто ціною власного життя заплатив за Перемогу: полеглих на полях битв, замучених у катівнях і концтаборах, померлих від ран та хвороб тієї війни, тих, хто пішов від нас уже в мирну добу. Вічна і світла їм пам’ять!

 

З плином часу виразніше осягаються масштаби, наслідки та значущість війни, яка була для її учасників взірцем справжнього патріотизму, відданого служіння Вітчизні. Це надзвичайно важливо нині, в часи тяжких випробувань, що випали на долю України.

 

Щиро бажаю Вам всім, і шановним ветеранам, і героям сьогоднішньої війни міцного здоров’я, щастя і благополуччя, любові і шани. Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро.

Зі святом Вас, із Днем Перемоги!

 

З повагою,

Олена Цикунова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора