Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Дорогі першокласники, учні та студенти, шановні вчителі і батьки, мешканці громади!

Дата: 31.08.2020 13:12
Кількість переглядів: 826

Фото без описуЩиро вітаю вас зі святом першого дзвоника - Днем знань! Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, цікавої і часто нелегкої дороги - дороги до знань.

Особливі вітання маленьким мешканцям громади, які цього року йдуть до першого класу. Це - значна подія у вашому житті, яка вам та вашим батькам запам'ятається на все життя. Перед вами відкриються тисячі доріг країни Знань і вічних істин Добра, Людяності та Справедливості. Бажаю вам успіхів у їх подоланні!

Впевненості, натхнення та наснаги бажаю учням випускних класів, для яких сьогодні Перший шкільний дзвоник пролунає востаннє. Бажаю вам успішно пройти всі випробування, отримати по закінченню навчання найкращі результати, поповнити лави студентів вузів України та світу й здобути професію, яка була б вам до душі та приносила задоволення й достойне життя. Тож наполегливо працюйте, сміливо долайте труднощі, впевнено йдіть до обраної мети.

Висловлюю найщиріші слова вдячності та побажання міцного здоров’я шановним учителям, ви не тільки щедро ділитесь своїми знаннями, а й виховуєте молоде покоління свідомих українців, патріотів рідної держави.

Тож нехай перший дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день та в успіх  розпочатих справ. Бажаю всім учням незабутніх миттєвостей шкільного життя та справжніх відкриттів.

Зі святом!

 

 

З повагою,

Олена Цикунова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора