Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні земляки, відважні сини українського народу!

Дата: 13.10.2020 15:47
Кількість переглядів: 999

Фото без описуПрийміть мої вітання з нагоди Дня Українського козацтва, свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України!

 

14 жовтня визначна дата, яка символізує багаті і славні традиції українського народу, уособлює мужність, героїзм, незламність національного духу наших захисників на всіх етапах її багатовікової історії. Це свято символізує любов і шану українців до оборонців і визволителів рідної землі, до тих, хто сьогодні стоїть на варті незалежності держави. Започатковане воно в нелегкі часи для вшанування мужності та героїзму захисників суверенітету та територіальної цілісності України та стало воістину всенародним, окропленим кров’ю та освяченим вірою.

Адже наш народ завжди прагнув до незалежності, давав достойну відсіч загарбникам  і відстоював рідну землю. Всі ті, хто носить почесне звання захисника Вітчизни уособлюють етапи розвитку нашого славетного війська: ті хто брав участь у визвольних змаганнях, вів смертельний двобій із фашизмом, брав участь у локальних воєнних конфліктах, миротворчій діяльності, несе сьогодні нелегку військову службу.

Славну когорту мільйонів героїв, загиблих у різні часи за соборність та волю України, вже у двадцять першому столітті поповнили Герої Небесної Сотні та тисячі наших співвітчизників, які загинули за час неоголошеної війни на сході України. Обов’язок кожного з нас – завжди пам’ятати про цих героїв, котрі життя віддали, захищаючи Україну.

Шановні захисники України! Ви довели, що є достойними нащадками українського козацтва. Вітаю вас із Днем захисника України! Нехай Ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних. І після будь-яких баталій, які часто трапляються у повсякденному мирному житті, вдома на Вас завжди чекає затишна гавань. Міцного здоров’я Вам, успіхів та надійного тилу! І нехай Вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!

Шана і слава нашим захисникам! Слава Україні!

 

З повагою,

Олена Цикунова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора