Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні енергетики та всі мешканці громади!

Дата: 22.12.2020 08:16
Кількість переглядів: 573

Від щирого серця вітаюФото без опису вас з професійним святом – Днем енергетика!

 

В найкоротший світловий день року ми вітаємо тих, хто несе в наші будинки світло і тепло, освітлює вулиці нашої громади і створює основу добробуту держави.

 

Миколаївка — місто, що народилося завдяки заснуванню та успішному розвитку Слов’янської ТЕС, тож до Дня енергетика, який в Україні щорічно святкується 22 грудня, відчуває причетність, мабуть, кожен наш мешканець.

 

Висловлюю щиру подяку енергетикам «Донбасенерго» за сумлінну та наполегливу працю задля забезпечення повсякденних потреб жителів громади. Ви маєте міцну і надійну основу, витримали випробування часом і уміло реагуєте на виклики сьогодення. І ключовою ланкою вашого  запасу міцності є, безперечно, люди, талановиті фахівці, з якими енергосистема нашої громади модернізується, трансформується, інтегрується  і продовжує повною мірою забезпечувати споживачів електроенергією та теплом. Впевнений, що люди, які присвятили себе енергетиці, стійкі характером, мужні й віддані обраній професії.

 

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом – Днем енергетика! Кажуть, що без енергії в світі немає життя, а відтак неможливо уявити собі людське буття чи розвиток будь-якої галузі народного господарства без електричної енергії, яку своєю наполегливою працею, відкритим серцем, щирою душею, долонями працьовитих рук доносять до кожної людини, кожного підприємства працівники енергетичної галузі.

 

У День енергетика прийміть найщиріші вітання і побажання міцного здоров’я, нових досягнень, реалізації всіх планів і задумів, життєвої сили та світла в душі! Нехай кожен ваш день буде повним енергії!

Зі святом, дорогі енергетики!

 

З повагою,

Олександр Гадяцький


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора