Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Інформація для платників податків

Дата: 08.02.2021 13:46
Кількість переглядів: 567

Головне управління Державної податкової служби у Донецькій області повідомляє, що на виконання вимог пункту 24 підрозділу 10 розділу ХХ Податкового кодексу України, внесеного Законом України від 04 грудня 2020 року № 1072-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (далі – Закон № 1072) Державною податковою службою України у грудні 2020 здійснено списання податкового боргу, платникам податків сукупний розмір якого за усіма податками і зборами не перевищував 3060,00 гривень.

 З урахуванням вищевказаного та з метою інформування платників податків про результати реалізації в Україні додаткових заходів підтримки громадян та малого бізнесу, які запроваджені Законом № 1072 у частині списання податкового боргу, сукупний розмір якого не перевищує 3060 грн,  був списаний, по території Миколаївської міської Ради  та м. Шахтарськ, Шахтарський район, м. Хрестівка, м. Жданівка   (населені пункти на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження відповідно до розпорядження КМУ № 1085-р від 07.11.2014 року «Про затвердження переліку населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, та переліку населених пунктів, що розташовані на лінії зіткнення») 

           Списки платників податків яким списаний податковий борг розташовані у холі Миколаївської міської ради за адресом: м. Миколаївка, пл. Енергетиків, 2/14.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора