Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Поліцейські закликають дорослих не залишати відкритими вікна там, де є маленькі діти

Дата: 12.04.2021 08:57
Кількість переглядів: 264

Фото без описуВтрата пильності всього на хвилину може коштувати занадто дорого. З настанням тепла трапляються випадки, коли діти випадають з вікон. Нагадуємо батькам і дорослим, поряд з якими знаходяться діти про елементарні правила, дотримання яких, дозволить врятувати дітям їх життя і здоров’я.

В минулому році в Слов’янську трапилося два трагічних випадки коли через недбалість батьків травмувалися діти. У всіх випадках дітки по меблях залазили на підвіконня і випадали з вікон.

Інколи батьки не замислюються, що, залишаючи дітей навіть на нетривалий час, вони ризикують їх життями. Діти не здатні правильно оцінювати рівень небезпеки тої чи іншої розваги.

Дорослі забувають про те, що сучасне вікно навіть в режимі провітрювання, може бути смертельно небезпечно для дитини. Діти дуже вразливі перед розкритим вікном через природню допитливість.

Декілька порад, як уникнути біди:

  • Не залишайте дітей одних в кімнаті, якщо відчинене вікно;
  • Не ставте біля вікон меблі, щоб дитина не змогла залізти на підвіконня;
  • Не грайте з дитиною на підвіконня, не привчайте сидіти на ньому;
  • Встановіть замки, блокіратори чи фіксатори, які не дозволять відкрити вікно;
  • Якщо є можливість встановіть на вікна решітки.

Шановні дорослі! Необхідно належним чином доглядати за своїми дітьми. Не розраховувати на міцність віконної москітної сітки. Взагалі не залишати вікна відчиненими, якщо в домі є маленька дитина. І ні в якому разі не залишати малечу без нагляду.

Краматорське районне управління поліції

Донецької області

https://nikolaevka24.com/politsejski-zaklikayut-doroslih-ne-zalishati-vidkritimi-vikna-tam-de-ye-malenki-diti-2/?fbclid=IwAR1P--j3YQwUlAkf0bHMJCg9741UmwBAi3IO46DjZ-HsTQQGJWsl6DdKSn4


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора