Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту документу державного планування

Дата: 28.04.2021 15:51
Кількість переглядів: 298

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

 

Повна назва документа державного планування: Програма економічного і соціального розвитку Миколаївської міської територіальної громади на 2021 рік (далі - Програма).

Миколаївська міська рада Слов’янського району Донецької області повідомляє про початок громадських обговорень проєкту документу державного планування Програми економічного і соціального розвитку Миколаївської міської територіальної громади на 2021 рік.

Програма визначає сукупність взаємоузгоджених завдань і заходів, які визначають пріоритетні напрями економічного і соціального розвитку, підвищення стандартів життя населення шляхом розбудови інфраструктури, забезпечення якості та загальної доступності публічних послуг, підтримки ініціатив малого бізнесу та створення позитивного іміджу території громади.

Передбачувана процедура громадського обговорення:

Відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»  громадське обговорення звіту зі стратегічної екологічної оцінки та проєкту документу державного планування розпочато з дня їх оприлюднення, а саме  28 квітня 2021 року на сайті Миколаївської міської територіальної громади до 27 травня 2021 року.

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до звіту із стратегічної екологічної оцінки та проєкту документу державного планування. Усі зауваження і пропозиції до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

Ознайомитися з проєктом Програма економічного і соціального розвитку Миколаївської міської територіальної громади на 2021 рік, звітом про стратегічну екологічну оцінку та отримати додаткову інформацію можна за адресою: 84182, Донецька область, Слов’янський район, м. Миколаївка, пл. Енергетиків, 2/14 aбо на електронну адресу: com@mk-otg.gov.ua, або за телефоном: (06262)42410.

Зауваження і пропозиції до проєкту Програма економічного і соціального розвитку Миколаївської міської територіальної громади на 2021 рік та звіту про стратегічну екологічну оцінку подаються до Виконавчого комітету Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області.

Відповідальна особа: Кравець Віталій Вікторович (контактні дані: е-mail: com@mk-otg.gov.ua, або за телефоном: (06262)42410).

Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів, пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Проведення транскордонних консультацій не передбачається.

 

 Міський голова                     О.І. Гадяцький

 

ЗВІТ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ

Програма 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора