Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Привітання Миколаївського міського голови Олександра Гадяцького зі святом Великої Перемоги

Дата: 08.05.2021 17:30
Кількість переглядів: 597

Фото без описуШановні ветерани, учасники бойових дій, учасники війни, солдатські вдови, діти війни, ветерани праці та військової служби!

 Прийміть щиросердні  вітання з Днем Пам’яті та Примирення і Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні- священним святом народної мужності і відваги!!

Усе більше віддаляються від нас грізні роки Великої Вітчизняної війни, однієї з найжорстокіших у світі. Але час не владний над ними, їх не стерти ні з пам'яті народної, ні з наших сторінок історії.
  Гірку чашу болю і страждань сповна довелося випити нашому народові. Великою ціною дісталась нам Перемога: Україна втратила за роки війни понад сім мільйонів своїх синів і дочок.



   Учасники Великої Вітчизняної війни, які виявили небачену стійкість і мужність, щоб існувала наша держава і нові покоління її громадян,  і сьогодні серед нас. Та, на жаль, з кожним роком їх – живих сторінок історії, залишається все менше. І настане час, коли останній солдат Великої Вітчизняної залишить нас, а разом з ним у спогади відійде ціле покоління. Тим більшу повагу і любов ми маємо віддавати нашим дорогим ветеранам.

 Проходять роки… і все далі від нас незабутня переможна весна 1945-го.

 Через тяжкі бої, мільйони жертв прийшла до нас Перемога. Не перелічити подвигів – і бойових, і трудових здійснених під час Другої світової війни, не перелічити героїв відомих та невідомих, живих та полеглих. Ми свято шануємо пам'ять наших земляків, що не повернулися з полів битв. Світла і вічна пам'ять загиблим воїнам! Честь і слава живим героям!

 Бажаємо вам, дорогі наші ветерани, бадьорості духу, міцного здоров’я, тепла людських стосунків та родинного затишку, оптимізму та активного довголіття!.

Хай не болять Ваші рани, хай щастя і радість не переводяться у Ваших оселях.

Пишаємося тим, що Ви зробили для Перемоги!

З Днем Перемоги, шановні земляки!

 

З повагою,Миколаївський міський голова Олександр Гадяцький

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора