Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

КП «Сервіскомуненерго» було проведено роботи з благоустрою території біля Пам'ятного знаку загиблому екіпажу гелікоптера

Дата: 26.05.2021 13:59
Кількість переглядів: 665

Рівно 7 років тому пройшло з моменту, коли під час антитерористичної операції, після зльоту з гори Карачун, терористами було збито гелікоптер Національної гвардії України, на борту якого був генерал-майор Сергій Кульчицький і 12 українських військових. Один з членів екіпажу, штурман Олександр Макеєнко, дивом вижив. На місці падіння установлені Пам’ятні знаки та відкрито пам'ятний меморіал на честь загиблих героїв.

Миколаївською міською територіальною громадою проводяться заходи з благоустрою Пам’ятних знаків на місцях загибелі екіпажу, які здійснюються постійно. Зокрема, сьогодні, силами працівників КП «Сервіскомуненерго», було приведено у відповідність підлеглу територію, а саме: здійснено покіс трави, полито молоді саджанці дерев, висаджено гарні квіти та прибрано прилеглу територію. На даний момент, дякуючи КП «Сервіскомуненерго», територія прибрана, Пам’ятні знаки мають охайний вигляд.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора