Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Місцева влада відреагувала на звернення мешканців м. Миколаївка стосовно відновлення централізованого питного водопостачання

Дата: 09.06.2021 14:56
Кількість переглядів: 357

Фото без описуЧерез порив трубопроводу централізованого питного водопостачання вже чотири дні мешканці будинку по пров. Будівельників, будинок 3 м. Миколаївки знаходяться без води. Для вирішення питання здійснення ремонту та відновлення централізованого питного водопостачання мешканці звернулися до виконавчого комітету Миколаївської міської ради.

 

 

 

За доручення міського голови Олександра Гадяцького, який вважає, що кожна нагальна проблема повинна розглядатися на місці її виникнення, заступником міського голови з питань комунальної власності, фінансів, інвестицій та концесії Анатолієм Ченцовим та начальником Комунального підприємства Миколаївської міської ради «Сервіскомуненерго» Сергієм Чубенком 08.06.2021 було відредаговано та здійснено зустріч з мешканцями будинку 3 по пров. Будівельників на місці аварії, хоча даний будинок не знаходиться на балансі КП «Сервіскомуненерго». За результатами зустрічі з представниками виконавчого комітету Миколаївської міської ради було зроблено певні висновки та визначено шляхи вирішення даного питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора