Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Як юридичні клієнти YASNO можуть вирішувати питання з постачання електроенергії та газу

Дата: 14.06.2021 10:34
Кількість переглядів: 409

Фото без описуПостачальник електроенергії, газу та енергоефективних рішень YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») створив умови для швидкого та комфортного обслуговування своїх бізнес-клієнтів. Наразі звернутися за консультацією, передати чи отримати документи юридичні клієнти можуть дистанційно або в одному з сучасних енергоофісів.


Вирішити питання з постачальником корпоративні клієнти YASNO можуть одним зі зручних способів:
•    В Особистому кабінеті YASNO, який дозволяє юридичним особам самостійно виконувати розрахунок вартості активної електроенергії, формувати та за наявності електронного цифрового підпису підписувати документи (рахунки, акти) онлайн без візиту до енергоофісу. Крім того, в Особистому кабінеті можна контролювати платежі, ліміти та обсяги споживання електроенергії за попередні періоди.
•    Через персонального менеджера. Клієнти, які мають персонального менеджера, можуть обмінюватися з ним документами за допомогою електронної пошти, що особливо зручно в умовах карантину. Крім того, менеджер дистанційно проконсультує щодо цін, розрахунків, умов оплати тощо.
•    В одному з енергоофісів YASNO, куди можуть звернутися юридичні особи для оформлення паперових документів. У більшості енергоофісів є окремі зони обслуговування для бізнес-клієнтів, а записатися на прийом відвідувачі можуть на зручний для них час за телефоном чи на сайті постачальника.
«Для бізнес-клієнтів ми розвиваємо систему обслуговування з акцентом на дистанційні канали, адже розуміємо, наскільки важливо цим споживачам економити час та ресурси на вирішення операційних питань. Приміром, Особистим кабінетом YASNO наразі користуються понад 11 тис. наших клієнтів, які автоматизували документообіг та вже оцінили переваги онлайн-взаємодії з постачальником», – сказав директор YASNO у Донецькій області Олександр Северін.

Довідка:
YASNO – постачальник електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надає послуги для 3,5 мільйонів українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій, Харківській, Запорізькій та Черкаській областях. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня, запроваджує онлайн-сервіси для обслуговування клієнтів. Для зменшення витрат клієнтів на енергію постачальник пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора