Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Конкурс "Молода людина року" 2021 року

Дата: 17.06.2021 11:17
Кількість переглядів: 919

 ПОЛОЖЕННЯ про проведення конкурсу «Молода людина року»до Дня молоді -2021

        У зв'язку зі сформованою традицією  святкування Дня молоді 2021 Миколаївської міської територіальної громади у червні місяці, відділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області інформує про проведення конкурсу «Молода людина року» до Дня молоді -2021 згідно наступних умов:

                                 

    

ПОЛОЖЕННЯ

про проведення конкурсу «Молода людина року»

до Дня молоді -2021

  1. Загальні положення

1.1. Це Положення про проведення конкурсу «Молода людина року» (далі -   Положення) визначає умови, порядок і фінансування конкурсу «Молода людина року» до Дня молоді -2021 (далі- Конкурс), повноваження, порядок роботи органів, що беруть участь у роботі щодо визначення переможців Конкурсу.

1.2. Конкурс проводиться виконавчим комітетом Миколаївської міської ради до Дня Конституції України та Дня молоді з метою реалізації державної молодіжної політики в Миколаївській міській територіальній громаді (далі-Громади), пошуку та відзначення обдарованих молодих людей за вагомий внесок у політичне, культурне, соціальне життя суспільства, стимулювання кадрового потенціалу, самореалізації особистості, позитивних зрушень у молодіжному середовищі Громади.

1.3. Переможці Конкурсу визначаються за видатні результати в розробці і реалізації будь-яких соціально значущих проектів,  які мають важливе суспільно-корисне значення для життя жителів Громади та розбудови України, за досягнення в сфері освіти, культури, фізичної культури та спорту, за особливий внесок у розвиток підприємств виробничо-технічної сфери, торгівлі, інформації  тощо, отримують звання "Молода людина року".

2. Умови участі у Конкурсі:

2.1. У Конкурсі беруть участь мешканці Громади віком від 16 до 35 років.

2.2. Керівники підприємств, установ та організацій Громади подають клопотання щодо відзначення осіб/особи з коротким описом досягнень на електронну адресу humanrada@mk-otg.gov.ua  

3. Повноваження і порядок роботи органів, що беруть участь у роботі щодо визначення переможців Конкурсу:

3.1. Організацію роботи щодо визначення переможців Конкурсу бере на себе Організаційний комітет (далі - Оргкомітет), який створюється виконавчим комітетом Миколаївської міської ради.

3.2. Склад Оргкомітету, Голова Оргкомітету визначається рішенням виконавчого комітету Миколаївської міської ради.

3.3.До функцій Оргкомітету входить: організація роботи щодо визначення переможців Конкурсу, інформаційний супровід, вирішення організаційних питань щодо фінансового забезпечення Конкурсу.

3.4. Рішення Оргкомітету приймаються відкритим голосуванням простою більшістю голосів і є правомочними, якщо в його роботі взяли участь не менше половини від загального складу Оргкомітету. У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос Голови.

4.Порядок визначення переможців Конкурсу

4.1. Правом номінування переможців Конкурсу мають члени Організаційного комітету.

4.2. Період номінування переможців Конкурсу за відповідний рік завершується 22 червня  2021  року.

Подача заявок на Конкурс  - з 11 червня 2021 року по 22 червня 2021  року.

4.3. Організаційний комітет на своєму засіданні розглядає подання підприємств, організацій, жителів Громади на номінування переможця Конкурсу.

4.4.Рішення Оргкомітету оформлюється протоколом його засідання, який підписує Голова Оргкомітету та його члени.

4.5. Оргкомітет інформує номінантів і організації, які подали подання на номінантів про результати розгляду подань. Оргкомітет публікує інформацію на офіційному сайті Миколаївської міської об’єднаної територіальної громади.

5. Фінансування Конкурсу

5.1. Відповідно до рішення виконавчого комітету про проведення Дня молоді і затвердженого кошторису витрат на проведення заходів виконавчий комітет Миколаївської міської ради здійснює закупівлю цінних подарунків для переможців Конкурсу.

6. Номінації конкурсу

6.1. Номінування переможців Конкурсу проводиться за такими позиціями:

6.1.1. кращий молодий працівник освіти;

6.1.2. кращий молодий працівник виробничої сфери;

6.1.3. кращий молодий працівник охорони здоров'я;

6.1.4. кращий  молодий громадський діяч;

6.1.5. кращий молодий діяч культури;

6.1.6. кращий соціальний партнер;

6.1.7. кращий молодий підприємець;

6.1.8. кращий молодий спортсмен.

7. Нагородження переможців

7.1. Переможці Конкурсу нагороджуються пам’ятним сувеніром і дипломом Конкурсу.

8. Додаткова інформація

8.1. Координатор проєкту: відділ  освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту  Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора