Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

З Днем Конституції та Днем молоді привітав Миколаївський міський голова Олександр Гадяцький

Дата: 27.06.2021 22:22
Кількість переглядів: 476

Фото без описуДень Конституції України – державне свято нашої держави. Святкується щорічно 28 червня на честь прийняття Конституції України в 1996 році.В цьому році з Днем Конституції жителі Миколаївської громади відсвяткували і День молоді. Відкриваючи святковий вечір, всіх присутніх мешканців та гостей громади привітав зі святом Миколаївський міський голова Олександр Гадяцький: «Ми прагнемо жити в державі, де кожен має можливість гідно працювати та відпочивати, але ніхто, крім нас, не зробить Україну суверенною, вільною і соціальною державою

. Сьогодні ми мусимо зробити все від нас залежне, щоб наступні покоління українців пишалися тим, що живуть на рідній землі!», а потім провів нагородження молодих спеціалістів на традиційному щорічному конкурсі «Молода людина року». Кращі молоді представники нашої громади в різних номінаціях отримали дипломи за заслуги в професійній сфері їх діяльності.

Пропонуємо Вашій увазі перелік переможців конкурсу «Молода людина року 2021».

У конкурсі «Молода людина року» за номінацією «Кращий молодий працівник охорони здоров’я» нагороджено Ірину Бордюгову, сестру медичну загальної практики сімейної — медицини лікарської амбулаторії м. Миколаївка. За сумлінне виконання своїх функціональних обов’язків, активну участь в громадському житті колективу, чуйне ставлення до людей, милосердя, невтомну працю і готовність завжди прийти на допомогу.

Інженера з ремонту котлотурбінного цеху СО ПАТ Донбасенерго «Слов’янська ТЕС» Владислава Сілашко нагороджено як переможця конкурсу «Молода людина року» за номінацією «Кращий молодий працівник виробничої сфери».

За ініціативність, небайдужість, відповідальне ставлення до вирішення виробничих завдань, оперативність, раціоналізаторські ідеї.

Учителя з фізичної культури Миколаївського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів № 3 Дмитра Симоненко нагороджено як переможця конкурсу «Молода людина року» за номінацією «Кращий молодий громадський діяч».

За професіоналізм і майстерність, активну життєву позицію, відповідальне ставлення до підготовки юних спортсменів, особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в громаді, пропаганду здорового способу життя.

Як переможця конкурсу «Молода людина року» за номінацією «Кращий молодий працівник культури» нагороджено директора КЗ «Палац культури Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області» Арсена Саруханяна.

За високий професійний рівень, відповідальне ставлення до справи, вимогливість та ініціативність, якісну організацію та виконання завдань, вагомий особистий внесок у розвиток культурного життя громади.

Переможцем конкурсу «Молода людина року» за номінацією «Кращий молодий працівник освіти» стала Марина Кушніренко, учитель з інформатики Миколаївського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів № 1.

За високий професіоналізм, сумлінну працю, впровадження нових форм та методів для покращення освітнього процесу. Дефектолог Миколаївського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів № 2 Вікторія Прийменко стала переможцем конкурсу «Молода людина року» за номінацією «Кращий молодий працівник освіти».

За активність, ініціативність, творчість, креативність, залучення грантової підтримки, успішну реалізацію проєктів. Бактеріолога бактеріологічного відділу клініко — діагностичної лабораторії комунального некомерційного підприємства «Слов’янська центральна районна лікарня» Надію Харченко нагороджено як переможця конкурсу «Молода людина року» за номінацією «Кращий молодий працівник охорони здоров’я»

. За високу майстерність, впровадження прогресивних форм роботи, нових методів дослідження, які мають високу аналітичну точність та діагностичну надійність Переможцем конкурсу «Молода людина року» за номінацією «Кращий молодий підприємець» став Олексій Родіонов, фізична особа – підприємець

. За сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію, вагомий внесок в реалізацію запитів та інтересів, покращення добробуту мешканців громади Подяками від Миколаївського міського голови відзначені: Викладач класу сольного співу КЗПО «Мистецька школа» Ірина Апанасенко.

За професіоналізм, майстерність, творчий потенціал, активну життєву позицію. Керівник аматорського колективу Райгородоцького будинку природи та дозвілля Альона Вандрович

. За професіоналізм, безперервний творчий пошук, вагомі духовні здобутки, активну культурно-мистецьку діяльність. Завідувач «Молодіжного центру – центру інноваційного розвитку «Енергія» Діана Васюкова.

За професіоналізм у сфері сприяння соціалізації та самореалізації молоді, активну життєву позицію, ініціативність, лідерські якості. Вихователь закладу дошкільної освіти № 1 «Дзвіночок Альона Міщенко.

За сумлінну і плідну працю, відповідальність, ініціативність, доброзичливість, активну життєву позицію. Двірник житлово-експлуатаційної дільниці КП «Сервіскомуненерго Любов Серієнко. За сумлінну працю, старанність, відповідальність, ініціативність.

Гарний теплий літній вечір, майстерне виконання музичних творів учасниками концерту та запальна дискотека, виступ гурту « 8 хвиля» забезпечили святковий настрій всім гостям свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора