Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Робочі будні міського голови

Дата: 08.07.2021 11:49
Кількість переглядів: 834

Фото без описуСьогодні зі своїми заступниками Володимиром Проскуніним та Анатолієм Ченцовим зробили обхід території м.Миколаївка. По ходу зустрілися з директором КП "Сервіскомуненерго" Сергієм Чубенко. Всіх, та і мене особисто, хвилює питання про покіс трави по всій громаді.

Покіс ведеться, але, як завжди, є нюанси.
Вже дані відповідні розпорядження, але і самі мешканці повинні хоч трохи облагороджувати свою територію. Так, дощі були сильні, вони завжди вносять свої корективи,але це нікого не виправдовує і ми з усією відповідальністю робимо свою справу та будемо продовжувати покос трави навколо. По дорозі зустрівся з мешканкою міста, яка вказала нам на відкритий люк. Я бачу цю проблему, КП "Сервіскомуненерго" вже придбали люки, вони скоро будуть працювати над цим питанням. Дуже маю надію, що їх не познімають на слідуючий день. Ви ж мешкаєте в цьому місті і, особливо в темний час, ходите по вулицях. Далі можна не продовжувати.
Знаєте, гарне місто Миколаївка, люди привітні нам траплялися по дорозі. Задавали питання, привітно розмовляли, усміхалися. Хоча спочатку нашою метою було відвідати будівництво Центру соціальних послуг, яке ведеться за підтримки Представництва дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) за умови співфінансування Миколаївської міської ради. З метою посилення соціальної згуртованості між внутрішньо-переміщенними особами та мешканцями нашої громади.А ще, знаєте,щоб ми були спроможні надавати підтримку дітям, молоді та їх родинам. Зустрілися на будівництві з прорабом Михайлом Бериньовим, який провів екскурсію по новобудові, розповів про проблеми,показав недоліки та переваги в будівництві. Конструктивно та по діловому вийшла бесіда. Гарний у нас буде Центр, дякуючи такому професійному підходу до своєї справи. Далі ми зайшли в відділ правопорядку нашої громади, зустрілися з поліцейськими та обговорили поточні питання про стан правопорушень в громаді, бо безумовно, поліцейський офіцер є невід’ємною частиною громади, адже забезпечує безпеку та правопорядок на території, яку обслуговує.
По дорозі зайшли до відділу освіти,культури, сім'ї, молоді та спорту. Поспілкувалися з працівниками. Дівчата привітні, усміхнені, але мають теж багато питань, зокрема про кондиціонери, бо, дійсно, жара наступає і в приміщеннях стає душно працювати. Пройшлися ще вулицями Миколаївки, бачу-є над чим працювати. Всі недоліки, які можливо усунути наразі-взято до уваги. Ми працюємо для людей і, повірте, зроблено вже чимало, але все ще багато питань, які будемо вирішувати в робочому порядку. І це не останній мій похід по вулицям та організаціям нашого міста і нашої громади. Чекайте, ми скоро будемо у вас!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора