Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Триває пошук патронатних вихователів

Дата: 21.07.2021 08:48
Кількість переглядів: 512

ОГОЛОШЕННЯ

 

Триває пошук патронатних вихователів — подружжя із досвідом виховання власних, уже повнолітніх дітей, яке готове у своїх домівках тимчасово доглядати за дітьми, які потребують захисту.

Вимога - проживання на спільній житловій площі в Миколаївській міській ТГ.

Гарантовані: заробітна плата та кошти на утримання дитини, комплексна професійна підтримка.

Для тих, хто знаходиться в пошуку роботи, має досвід виховання власних дітей та бажає допомогти дітям, які з різних причин тимчасово не можуть проживати в біологічних сім’ях, надаємо наступну інформацію:

термін перебування дитини у патронатній сім’ї становить від 1 до 6 місяців;

на утримання кожної дитини, влаштованої у сім’ю патронатного вихователя, виплачується щомісячна соціальна допомога у розмірі двох прожиткових мінімумів для дітей відповідного віку (для дітей з інвалідністю – 3 прожиткових мінімуми).

Розмір грошового забезпечення для патронатних батьків у період перебування дитини у сім’ї патронатного вихователя становить 5 прожиткових мінімумів для працездатних осіб на місяць.

Запрошуємо до співпраці усі небайдужі родини, які готові поділитися сімейним теплом з дітьми, які мають ризик залишитися без батьківського піклування та потребують тимчасової підтримки.

Про більш детальну інформацію про сімейний патронат Ви зможете дізнатися, звернувшись до Служби у справах дітей або Центру надання соціальних послуг

 

Наші контакти:

(0626)62-69-60, 099-361-26-56

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора