Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Офіційне відкриття Центру надання адміністративних та соціальних послуг

Дата: 21.09.2018 17:31
Кількість переглядів: 744

21 вересня, в Миколаївці відбулося офіційне відкриття Центру надання адміністративних та соціальних послуг. Реконструювали будівлі ЦНАП в рамках Програми відновлення та розвитку світу ПРООН за фінансової підтримки ЄС, відкрився Центр надання адмінпослуг.

Вартість проекту капремонту Миколаївського ЦНАП склала 15,5 мільйона гривень. Мільйон гривень було виділено з міського бюджету.

На заході були присутні голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць,  Фредерік Куне перший радник, керівник відділу «Економічна співпраця, соціальний і регіональний розвиток», Представництво ЄС в Україні,Хельга Пендер, програмний менеджер, Представництво ЄС в Україні, Янтомас Хімстра, директор ПРООН в Україні.

Створення доступних і зручних умов для отримання громадянами адміністративних та соціальних послуг, вирішення потребі очікувань населення стали вирішальним моментом у прийнятті Миколаївською міською радою рішення про створення Центру надання адміністративних та соціальних послуг. 

Центр надає  93 адміністративні та 73 соціальніпослуги. Працівники центру запрошують всіх, кому необхідна допомога. Центр надання адміністративних та соціальних послуг — це постійно діючий робочий орган Миколаївської міської ради, в якому надаються послуги через адміністратора шляхом його взаємодії з громадянами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора