Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування!

Дата: 14.03.2019 15:29
Кількість переглядів: 485

Фото без описуВід щирого серця вітаю Вас з професійним святом. Цей день — це вияв поваги до людей, які своєю працею створюють затишок і комфорт в наших домівках.

 

Для сучасних людей комунальні блага давно стали настільки звичною справою, що ніхто вже особливо і не замислюється над тим, скільки зусиль варто докласти для їх стабільності і який при цьому величезний тягар відповідальності лежить на плечах працівників комунальних підприємств. Жодна з наявних сфер не стоїть так близько до конкретної людини, як житлово-комунальна та побутова. Адже в кожному домі нам потрібні вода, газ, тепло. А як обійтися без водопостачання та водовідведення, без прибирання дворів і вулиць.

 

Ваш високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи та оперативність – запорука успішного розвитку громади. Ви покращуєте добробут і соціальне самопочуття людей, і в цьому вам допомагають професійне ставлення до справи, ініціативність, відповідальність.

 

Бажаю Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, хорошого весняного настрою, наснаги, злагоди, щастя і світлого майбутнього, ініціативи й діловитості у виконанні професійних завдань, достойних матеріальних статків, наснаги, душевного тепла та нових професійних здобутків.

 

 

З повагою,

Олена Цикунова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора